Kontakt

  RADNO VREME:

Ponedeljak – Petak 10-18h

Subota 10-13h

Nedelja neradan dan

 

 

INSPIRIŠIMO SVA ČULA ZAJEDNO


Poštovani posetioci, tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja, pohvale sugestije, kritike...

 

Turistička agencija For You putovanja  je porodična agencija koja se bavi se prodajom letnjih i zimskih aranžmana, prodajom avio karata svih svetskih avio kompanija za sve destinacije, vrši usluge rezervacije hotela svih kategorizacija, prodajom aranžmana tour-operatera sa teritorije Srbije i Evrope. Saradnja sa tour operaterima zakonski je omogućena ugovorima o poslovnoj saradnji.
Svetski poznate destinacije, evropski gradovi, individualna i grupna putovanja…samo su deo bogate ponude za sve one koji žele da im svako putovanje predstavlja uživanje i mnoštvo lepih uspomena. Dugogodišnje iskustvo, stručnost, entunzijazam i ljubaznost su osobine našeg tima.
Tokom poslovanja došlo je do prirodnog izdvajanja izvesnih tour operatera kao najkvalitetnijih i najpouzdanijih.  Sa njima For You putovanja održavaju posebne poslovne odnose.

Bavimo i ostalim tehničkim detaljima kako bi što kvalitetnije približili usluge koje nudimo.

Neki od njih su štampanje i promovisanje usluga putem propagandnog materijala kao i upoznavanje putnika sa programima putovanja. Naš Tim radi za Vas!

Bavimo se različitim vrstama turizma, te tako pružamo sledeće usluge:

hotelski smeštaj u zemlji i inostranstvu
individualna i grupna putovanja
avio karte za ceo svet
organizacija odlaska na kongrese, seminare, sajmove i edukacije u zemlji i inostranstvu

Znanje i iskustvo omogućavaju nam da ponudimo najbolja rešenja i opcije, a sve u cilju da svaki naš klijent bude zadovoljan.  Na  upite odgovaramo u roku od 24 sata i izlazimo u susret svim specifičnim zahtevima, bilo da se radi o jednom putniku ili većoj grupi. Sprovodimo u delo sve vaše ideje, jer mi volimo ono sto radimo!

Za sve vaše zahteve naš tim je tu za vas 24 h:

diplomirani ekonomista- turizmolog Nikola Miloradović 064 229 39 59
diplomirani pravnik-agent prodaje Miljana Miloradović 066 5 560 001
diplomirani ekonomista Ninoslav Miloradović 066 5 560 001

INSPIRIŠIMO SVA ČULA ZAJEDNO